SuomiVenäjä
 

HUOM!

Hoitolamme muuttaa 29.08.2015 Pihlajamäen ostoskeskukseen, olemme avoinna Megahertsissa 28.08.2015 18.00 menessä.  Hoitolamme jatkossa auki ajanvarauksen mukaan! Tuotekyselyt ennen käyntiä! Useasti juuri sinulle tarvittava tuote puuttuu kysynnän vuoksi.

Reitti:

Pääset hoitolaan keskustasta/sörnäisestä bussilla 71, Herttoniemestä 79.  Rastilasta, Vuosaaresta ja jne paremmin pääset siilitien kautta bussilla 79. Tikkurilasta Pasilan kautta bussilla 79. 

Bussit pysähtyvät hoitolan edessä. Kauppakeskukseen ei kannata mennä, jatka vaan suora matka kerrostaloon mitä pysäkiltä näkyy heti, olemme katutasossa salon Rojaltyn yhteydessä. 

Bussi 70t Kampista Meripihkantielle

Espoosta bussi 550

Kävele kauppakeskuksen päin ( matka 3-4 min) 

 

Ilmaiset parkkipaikat apteekin vastapäätä

 

  

toimimme kerrostalossa katutasolla

 

 

 

Ajanvaraus:

Puh 040 82 81 202, Elena/Spa Elite

Kasvohoito + mekaaninen puhdistus, nuorisokasvohoito. jalkahoito, Formostar, RF, LVL LASHES, Cavitaatio, ripsien pidennys,tyvikohotus, kulmien muotoilu, kulmien ja ripsien värjäys, LED valohoito, DETOX, Megapulse 6 IPL karvanpoisto menetelmä + valoimpulssihoidot, kuumakivihieronta,  lämmin vahaus, parafiini hoidot, kosmetiikan kotihoidon ohjeet, Biodrogan, Dermalogican, Casmaran, Dr spillerin kotihoitotuotteet.
Elenalla on koulutus Suomesta (5 v) ja Venäjältä (1 v). 10 vuotta kokemus kauneudenhoitoalalta.

Spaelite

Graniittitie 1

00710 Helsinki

Pihlajamäen ostoskeskuksen vieressä ( salon Rojaltyn yhteydessä)

auki ajanvarauksen mukaan

Katso kartalta tästä >>

Pankkiyhteys:

NORDEA: 122030-278917
( FI1812203000278917)
Saaja: SPAELITE
Viesti: Hoito + etunimi ja sukunimi, henkilötunnuksen loppuosa (jos maksaja on joku muu kuin hoitoon tulija) 

Hyvät asiakkaamme,

Tilaa kk etuja spostitse ( laita pyynnön elena@spaelite.fi)

Tällä hetkellä meillä voi maksaa käteisellä, pankki-tai luottokortilla, myös laskulla. Jos liityt kanta-asiakkaaksemme hoidon jälkeen, voit maksaa sarjahoidon osa laskulla.

 

Lahjakortit:

Astu voimaan vain suorituksen jälkeen, maksumattomat lahjakortit emme hyväksy.

Ottamalla lahjakortit laskulla muista hoitaa sen ennen kun annat sen toiselle.

 

Peruutus

Peruuttamattomia ja käyttämättömiä aikoja on ikävä kyllä olemassa. Jotta pystymme pitämään hinnat kohtuullisena ja kilpailukykyisenä sekä tarjoamaan erittäin hyvää ja asiakaslähtöistä palvelua on käytössämme palvelualojen peruutuskäytäntö.

Peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä aukiolopäivänä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse 09-21.00 välisenä aikana. Peruutusta ei tule tehdä  sähköpostiin!

Peruuttamattomasta ajasta perimme 12,50€/per 30 min, 25 €/ 60 min  tai 37,50€/ 90 min ja niin edelleen. Laskutus tapahtuu postitse.

 

Meilläkin voi joskus sattua hoidon samana päivänä esteita, jos semmosta tapahtuu korvataan asian arvon mukaan hoitona tai tuotteena.